Living

1 ordre er halve livet

En walk-in garderobe lover en god oversikt og god lagringsplass for klær og tilbehør. Dette fungerer bare hvis du beholder bestillingen. Ordne skapet ditt fornuftig og prøv å holde det organisert. En gang i uken, ta en halv time til en time for å vaske skapet.

2. Lag lagringsplass

Hvis du trenger ekstra lagringsplass i walk-in closet, kan du gjøre det enkelt med et par triks: Sy mange lommer på et stykke teppe eller et tykt stykke stoff der du kan lagre tilbehør. Du kan enkelt lagre rotete dameundertøy i kurver eller hjemmelagde bokser. Hvis du ikke har en smykker boks, kan du også henge kjeder og armbånd på klærne. Så du har alltid dem til syne umiddelbart.

Kasser og kurver gir en bedre oversikt når du deler dem i mindre seksjoner. I møbelmarkedet får du kurver som allerede har underoppdelinger, eller du kan bygge dem selv ved Sett kartongstrimmelene inn i hverandre og skille individuelle områder i henhold til dine krav. Farb 3. Coloring

Et walk-in closet bør ha en hyggelig atmosfære som inviterer deg til å se deg rundt i fred og sinn for å velge antrekk for dagen eller kvelden. Derfor kan du også være kreativ i fargedesignet: Lysegule vegger, hvite hyller og lysegrønne kurver skaper for eksempel. en hyggelig atmosfære. Licht 4. Lys

Når du bygger garderobeskapet, husk at du trenger en lyskilde her. Hvis det ikke er taklampe i området, kan du alternativt sette opp en gulvlampe, noe som skaper vakker indirekte belysning. Men du kan også være mer kreativ og for eksempel. Fest smale rør under noen hyller. Hvordan lage en moderne, kreativ belysning. Det er praktisk hvis du installerer en bevegelsesdetektor i inngangsområdet på walk-in closet, slik at når du går inn i skapet av seg selv, lyser lyset på. Schuhe 5. Sko

Sko kan enten bli stuvet i en hjemmelaget skohylle, eller du kan strekke en klesskinne over gulvet og la skoene dine henge på kleshengere. Alternativt kan du også legge på en eller hyller rett over bakken. Pass på at du har en liten stigning (bakdelen må være høyere enn den forreste) slik at du kan se skoene bedre.

6. Speil

Hvis klesskapet ditt er stort nok til å bytte, husk å legge rom for et stort speil. Så du kan inspisere etter dressing og velge matchende tilbehør bedre. Hvis garderoben din ikke er stor nok, bør du fortrinnsvis feste et speil i full lengde i nærheten av walk-in closet. I tillegg kan du fremdeles dekorere speilet. Finn ut hvilke alternativer som er tilgjengelige her: beautify mirrors.

Tips og triks Du har ikke en klesskap ennå? Vi forklarer hvordan du enkelt kan bygge en selv: På bare noen få skritt til klesskapet.

Del med venner

Legg igjen din kommentar