Un acoperiș frumos cu mansardă - ce costuri sunt suportate?

Forma specială a acoperișului mansardă inspiră mulți proprietari de case. Construcția este relativ complicată, deci costă mult mai mult decât un acoperiș simplu. Ce preț trebuie să așteptați?

Acoperișul mansardat: motivele pentru costurile mai ridicate

Această formă de acoperiș este numit după primele constructori numit arhitectul mansardat. Practic, acoperișul mansardă este format din două secțiuni: o construcție foarte abruptă în partea inferioară, urmată de un acoperiș plat.

Acoperișul mansardei nu numai că arată frumos, ci creează și o mulțime de spațiu la etajul superior al casei. Prin urmare, investiția mai mare poate fi utilă, ceea ce se datorează faptului că aranjamentul special al grinzilor este foarte complex.

Acoperirea unui acoperiș mansardă necesită mai mult timp, motivul fiind panta foarte abruptă a acoperișului din secțiunea inferioară. Acoperișurile de șa au un grad de înclinare semnificativ mai scăzut.

valori standard pentru costurile de mansardă

Un acoperiș mansardat costă aproximativ 40% mai mult decât un acoperiș fronton simplu, Dormer cu integrat va fi chiar mai scumpe. Aceasta înseamnă că trebuie să vă așteptați cel puțin 80 EUR pe metru pătrat pentru a vă ridica structura de acoperiș, în multe cazuri și mai mult.

Costurile pentru acoperirea acoperișului se bazează pe materialul utilizat. Probabil că acestea nu vor fi mai mici de 40 EUR pe metru pătrat.

Izolația termică a unui acoperiș mansardat, cu toate că nu a crescut prețul pe metru pătrat are, dar scade atât mai multă muncă și un consum mai mare de material, pentru că acoperișul este pur și simplu mai mare.

Exemplu de cost pentru un acoperiș mansardă

O casă nouă primește un acoperiș de mansardă cu o suprafață mare de acoperiș de 280 mp. Suprafața de acoperiș costă, în acest caz, 90 EUR pe metru pătrat, acoperirea costă 65 EUR pe metru pătrat.

Privire de ansamblu asupra costurilor
prețacoperiș 25200 EUR
acoperind18200 EUR
izolație16800 EUR
totală 60200 EUR

Un pod cu o calitate ridicată de viață

Mansarda sub acoperiș mansardat este echivalent cu un alt etaj pentru casa în stare de cărămidă ar ridica, de asemenea, costurile.

Sfaturi și trucuriConsultați-vă în timp util la biroul local de construcție pentru a vedea dacă acoperișurile din mansardă sunt permise în zona dvs.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul