Pictura un perete spate cabinet

Zidul din spate cabinetul este neatractiv pe cele mai multe mobilier standard. Cea mai simplă și cea mai rapidă formă de transformare adesea favorizează pictura. Cu toate acestea, materialele obișnuite ale pereților din spate sunt adesea potrivite numai pentru culori speciale. Vopselele acrilice și smaltule pot fi aplicate bine, vopseaua emulsie normală nu este potrivită.

Utilizați coloranți uscați

Materialele pentru panourile din spate, care sunt standard în mobilier, sunt subțiri, foarte absorbante și pot deveni umflate, umflate și deformate de umiditate. "Uscătorul" tipul de culoare care este aplicat, cu atât mai repede poate fi vopsit peretele din spate original.

Vopselele emulsii obișnuite sunt prea umede și umede și, asemănătoare cu adezivul utilizat pentru tapetare, pot înmuia și deforma peretele din spate. Prin urmare, culoarea ar trebui să fie aleasă în culori vopsite, care formează un strat de film "uscat" pe peretele din spate.

  • Vopsea acrilică
  • Vopsele pe bază de vopsea

Color filmul ascunde articulațiile mici

Un efect secundar practic al vopselelor asemănătoare vopselei este formarea peliculei "spanning". Cu aceasta, îmbinările mici de tranziție dintre corpul carcasei și peretele din spate pot fi legate și făcute invizibile. Acest lucru face ca decorarea peretelui posterior al cabinetului cu vopsea să fie mult mai ușoară. Dacă este necesar, primerii pot contribui, de asemenea, la promovarea uniformității culorii.

Dacă trebuie aplicate vopsele cu emulsie, peretele din spate al cabinetului trebuie placat. Ca material, placa de ghips in special este foarte potrivita pentru a aplica o vopsea "normala". În cazul în care pe peretele din spate sunt ridicate alte acoperiri, cum ar fi împletiturile, vopseaua de vopsea ca vopseaua este cea mai avantajoasă. De asemenea, pătrunde în spații și le culminează.

Aplicați regulile de zgârietură ca și pereții convenționali

În alegerea culorilor și a motivelor, se aplică orice regulă care se aplică și unui perete convențional. Acestea includ combinații de culori, mostre multicolore sau modele. Dacă trebuie aplicată o reprezentare reprezentativă, se recomandă ca substrat un strat de grund.

Dacă panoul din spate este acoperit cu material plastic, tehnicile de periere din tipul de culoare și peria trebuie să fie ajustate corespunzător. În acest proces, este în fundal faptul că este un perete din spate al cabinetului. În ceea ce privește selecția culorilor și metodologia, cerințele generale pentru vopsirea suprafețelor acoperite devin eficiente. Unii producători oferă sfaturi și instrucțiuni cu privire la modul cel mai bun de a lucra pe suprafețe.

Sfaturi și trucuri Când utilizați un perete din spate al cabinetului ca separator de cameră, subliniați efectul de perete prin pictarea uniformă a peretelui din spate și a pereților adiacenți.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul