Gebouw

De verschillende bevestigingssystemen

Een goed bevestigingssysteem is belangrijk voor de kap om een ​​goede grip te hebben en om veilig te zijn. Punthouder of zwaardarm, pijpsteun en muurklemmen worden aangeboden.

Luifels worden bevestigd met hard plastic of aluminium beugels. Aluminium heeft een hoger laadvermogen, tot negentig kilo is mogelijk. Kunststof steunen dragen tot dertig kilo.
Een kap op de toegangsdeur

moet stevig worden vastgemaakt

  • kan in verschillende materialen worden gekozen
  • is vrij van goedkeuring wanneer bepaalde afmetingen en afstanden worden aangehouden.
  • biedt bescherming tegen weer en wind
  • zorgt voor een visuele verbetering van het entreegebied.
  • Afgewerkte kit of op maat gemaakt product

Een instapluifel is verkrijgbaar als complete set, er is nog steeds bevestigingsmateriaal nodig. Het wordt ook gemaakt door de fabrikanten maar ook volgens het verzoek van de klant, zodat er voor elk wat wils is.

De prijzen van de leveranciers zijn afhankelijk van het materiaal

Voor een hoogwaardige luifel in bureau- of zadelvorm moet u ongeveer 350, - € verwachten. Gedeeltelijk een bekleding met bakstenen, Eternit of dakleer is mogelijk. Een luifel in roestvrij staal / glas combinatie is net geen € 1000, -. Afwerkingen in plexiglas worden aangeboden vanaf 150, - euro.

jalousiescout.de heeft polycarbonaat luifels in zijn assortiment. K holzkomplett.de heeft een enorme keuze aan luifels in hout en aluminium / glas design. Vord bij doffel-Fabrikverkauf zijn er mooie luifels gemaakt van plastic.

  • Tips & TricksWie niet onhandig handgemaakt is, krijgt een zelfassemblerende kit, deze is in de handel verkrijgbaar tegen relatief lage prijzen. Zorg ervoor dat de luifel boven de voordeur veilig en vooral veilig is.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter