Clădire

Diferitele sisteme de fixare

Un sistem de fixare bun este important pentru ca baldachinul să aibă o bună aderență și să fie sigur. Suportul pentru bile sau brațul de sabie, suportul pentru țevi și clemele de perete sunt oferite.

Canopii sunt atașați cu brațe din plastic dur sau din aluminiu. Aluminiu are o capacitate de încărcare mai mare, sunt posibile până la nouăzeci de kilograme. Suporturile din plastic transportă până la treizeci de kilograme.
Un baldachin pe ușa de intrare

trebuie să fie bine fixate

  • pot fi alese în materiale diferite
  • este liber de aprobare atunci când anumite dimensiuni și distanțe sunt aderente la.
  • oferă protecție împotriva vântului și a vremii
  • aduce un accesoriu vizual la zona de intrare.
  • Set finit sau produs la comandă

Un baldachin de intrare este disponibil ca un kit complet, unele materiale de fixare sunt încă necesare. Este, de asemenea, facut de catre producatori, dar, de asemenea, la cererea clientului, astfel incat exista ceva pentru toata lumea.

Prețurile furnizorilor depind de material

Pentru un baldachin de înaltă calitate în formă de birou sau șa, trebuie să vă așteptați aproximativ 350, - €. În parte este posibilă o acoperire cu cărămizi, Eternit sau acoperiș. Un baldachin din combinația oțel inoxidabil / sticlă este puțin sub € 1000, -. Finisajele din plexiglas sunt disponibile de la 150, - Euro.

jalousiescout.de are copertine de policarbonat în gama sa. K holzkomplett.de K are o selecție imensă de copertine din lemn și din design de aluminiu / sticlă. Vord la doffel-Fabrikverkauf există copertine frumoase din plastic.

  • Sfaturi și trucuriCe nu este artizanal mânuit, primește un kit de auto-asamblare, acestea sunt disponibile la prețuri relativ scăzute. Asigurați-vă că baldachinul de deasupra ușii din față este securizat și mai presus de toate sigur.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul