Lipirea într-o țiglă ceramică

Câmpurile Ceran au fost lideri de piață în Germania începând cu anii 1990 cel mai târziu. Cu o răspândire enormă, desigur, crește și numărul de plăci ceramice defecte. În plus față de problema dacă asigurarea ar putea să plătească pentru daune, unii do-it-yourself încearcă lipirea plitei ceramice. Cu toate acestea, recomandăm cu fermitate să nu faceți acest lucru. Mai jos explicăm de ce nu trebuie să vă lipiți plita ceramică și să continuați să o folosiți.

Sticlă ceramică și ceramică

Nu ar trebui să lipiți niciodată un câmp ceramic care a crăpat sau crăpat. Nu va ține, dar va face ca gătitul să pună viața în pericol. În schimb, ar fi o idee bună să extindeți câmpul ceramic și să modernizați o plită de inducție.

În anumite condiții, aveți de asemenea asigurări pentru plitele dvs. ceramice, astfel încât să puteți recupera cel puțin o parte din prejudiciu înapoi de la compania de asigurări.

În cazul plitelor din ceramică cu gaz, există cel puțin opțiunea de a continua utilizarea plitei de gătit din anumite motive atunci când este gaz pe sticlă și numai un colț foarte mic a ieșit. Apoi puteți să inserați din nou această mică parte. Cu toate acestea, capacitatea de transport nu trebuie să fie afectată.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul