Een aanrecht

Verbouwing tegels De tegels aanrecht is vrij weinig vaak gevonden in onze contreien. Maar juist daarom is het een echt alternatief voor natuursteen of kunststof werkbladen, die de neiging heeft om goedkoper. Ontdek alles rond het thema "werkbladen tegels" en een bijbehorende werkinstructies voor tegel aanrechtbladen, is er ook.

De tegels werkbladen en ijdelheden is niet gebruikelijk onder ons

betegelde aanrecht in de keuken of betegeld ijdelheden zijn bij ons eerder uitzondering dan regel. In veel mediterrane landen en de VS, maar het is wijdverbreid. Van daaruit komen deze ideeën langzaam bij ons. Het grootste probleem is het eenmalige voordeel: een betegeld werkblad is uitzonderlijk. Ze hebben dus een product dat zich onderscheidt van de rest. Maar dat is waar de problemen beginnen. Om tegel een aanrecht of ijdelheid professional, moet je speciale sierlijsten en de rand stukken. Echter, er zijn veel tegel fabrikant, de bijbehorende keramische onderdelen hebben nu in de aanbieding.

verschillen tussen de tegels werkbladen en ijdelheden

Als het aanrecht is meestal een geperst papier, dat wil zeggen hout in het uitgestrekte zin. Waardoor de eigenschappen van hout te dragen, zodat het oppakken van vocht, elasticiteit van de schijf en onnodige speling komen. Aan de andere kant zijn wastafels gemaakt van steen of gegoten cement. U kunt dus wasbakken betegelen zoals traditionele vloeren of wanden. Met de werkbladen heeft u een speciale lijm nodig. Hieronder vindt u instructies voor het werkblad en wastafeltegels in beide versies.

stapsgewijs, werkbladen en ijdelheidsbovenkanten

 • tegels tegels
 • primer (werkplaat)
 • tegellijm (basin)
 • plakstrip (werkplaat)
 • grout
 • tegels afstandhouders spacer wiggen
 • gewrichten siliconen
 • boormachine met roerder
 • tegelsnijmiddel
 • schuurmachine of schuurblok
 • borsteltje of staafje
 • vertanding
 • troffel te trekken
 • siliconen spuit
 • 1. bereiding
 • a) tegels tegelsnijder
 • rubberen hamer

voegwerk bord met harde rubber

tegel spons of sponsbord
rubberhandschoenen bekken het bekken van cement en steen zonder speciale preparaten die moeten stromen oppervlakken maar schoon vooraf grondig , tegels

b) aanrecht
Het werkblad opruwen voorschot op met schuurpapier. Breng vervolgens de primer aan volgens de instructies van de fabrikant. Daar kunt u ook te weten komen hoe lang je de primer verzamelen en moet laten drogen.

2. tegel aanrecht of ijdelheid in verlegenheid

niet ooit in staat zijn om alle tegels te leggen. Er zijn echter naast stukken In profiel rand, die op de hoek van het tafelblad en de voorzijde bedekken. Deze maatregelen die u moet rekening worden gehouden bij de berekening van de tegels als u dergelijke onderdelen te gebruiken.

Buiten moet je indien mogelijk beginnen met hele tegels. Dit is echter niet mogelijk is of u wilt een symmetrische tegels een betere beeldkwaliteit, moet u het midden te berekenen. Afhankelijk van hoe de laatste rij tegels eruit zou zien in afmetingen, te beginnen met twee tegels op de links en rechts van het midden of uitstellen van een tegel centrum (in de helft aan beide zijden).

dragen op werkbladen montage lijm en ijdelheden de tegellijm met een getande troffel op vorming van ruggen. Duw nu de tegels in de lijm. U moet mogelijk een balans vinden met de rubberen hamer. Druk de tegels met gevoel in de lijm en niet op de bodem van de plaat.

Om de gewrichten afstand waarborgen, gebruik tegel afstandhouders in de juiste afmetingen. Aan de muur, rond wastafels en kranen rekening houden met de uitbreiding die u met de afstand wiggen te stellen.

3. Werkblad of wasbak grouten

Nu kunt u de voeg mengen en met de voegplaat verdelen. Nadat de voeg nog steeds vochtig, maar enigszins stevig is, spons je de voegen lichtjes met een sponsbord of een tegenspons. Gebruik rubberen handschoenen omdat veel mensen de pleister op de huid niet verdragen. Giet als laatste de dilatatievoegen met siliconen.

Tips & TricksWanneer u ronde of ovale putten gebruikt, komt u niet ver met een traditionele tegelsnijder. Alleen met een tegelzetter kunt u perfecte bochten frezen.

De putten worden normaal na het betegelen geïnstalleerd. Je knipt de tegels zodat de gootsteen erop kan rusten. Als de bassins al zijn geïnstalleerd, moet de freesrand extreem schoon zijn.

Vergeet de uitsnijdingen voor de kookplaat niet als u hem nodig hebt. Koop daarom de kookplaat voor de tegels. De kookplaten zijn dan meestal een sjablon bevestigd, waarmee u het werkoppervlak kunt uitsnijden. De tegels worden vervolgens gelijk met deze zaagrand gelegd.

Het lijmen van assemblagekleefstoffen kan tot een week duren. Houd hier rekening mee als u onmiddellijk regelmatig aan het werk gaat in de keuken.

De voegen op werkbladen zijn extreem vuil. Sommige groutfabrikanten bieden daarom een ​​eenvoudig te reinigen voegmiddel voor het werkblad.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter