Ravnog krova preko kabela i otvora dimnjaka štiti

izgradnja ravnog krova utičnica služi za brtvljenje cijevi solarnih i klima sustave, kao i fotonaponskih, antena i mobilne opreme. Druga je svrha provođenje dimnjaka od nehrđajućeg čelika kroz krovove i stropove ravnih krovova.

Praktični ravnog krova kanali

  • su dostupni u različitim promjerima dostupnim
  • može se zakrenuti za 360 stupnjeva
  • dopustiti visina
  • prilagodbe imaju fleksibilne i modularne gradnje
  • su za jednostavnu kabel koji se uvlači

materijala i veličine

Kako je materijal, ovisno o primjeni, PVC, pocinčani Koristi se čelik ili nehrđajući čelik. Dostupne su različite veličine, standardni promjeri su 100, 150, 200 i 300 mm, i za verzije plastike i nehrđajućeg čelika. Flach Ravni krovni kanali lako se prenose i lako se instaliraju na licu mjesta. Djelomično imaju prirubnicu ili integrirani rukavac za spajanje. Razlikuje se jednodjelna i dvostruka prirubnica.

Jedna prirubnica se koristi u bitumenskoj ili krovnoj membrani. Za pričvršćenje ravnog krovnog prolaska s dva lista bitumena ili brtvene membrane, dolazi s dvostrukom prirubnicom i dva spojna rukavca za izvršenje.

Ponovno postavljanje moguće

Kanali su ugrađeni u novu zgradu, naknadno postavljanje je lako moguće. Oni pružaju mogućnost zanimanje s različitim kablova i cijevi, zamjena za umetanje omogućuje lako naknadno opremanje i oblaganja,

Rudo krov kanali su fleksibilni i imaju podesivi Abtropfhaube. Segmenti mogu biti sastavljeni na licu mjesta. Kabeli se lako mogu izvlačiti, a kasnije se postavlja zavojnica.

Košuljica se može mijenjati u visini i smjeru nakon ugradnje osnovne ploče. Ako se dodatno kupi umetak za brtvljenje, može se izvršiti varijabilno dodjeljivanje u bilo kojem trenutku. Isto tako s izvedbom bušotine mogu se dobiti i različiti promjeri.

Cijene i dobavljači

Cijena dvoručnog kanala od PVC-a, DN 150, iznosi oko 150, - EUR. Ravni krovni otvor za kamin od nehrđajućeg čelika košta oko 60 eura u istoj veličini.

fleckdach.de ima plosnati krovni nosač u obliku gušća za noge u rasponu.

  • hauff-technik.de također nudi krovne kanale.
  • dachbaustoffe.de prodaje prolaz za ravni krov iu Schwanenformu.
  • schornsteinwelt-grosshandel.de nudi ravne krovne kanale od nehrđajućeg čelika za dimnjake.
  • lemphirz.de je proizvođač pocinčanih krovnih penetracija u vrućem pocinčanom dizajnu.
  • Savjeti i trikoviNovi krovni kanali izrađeni od nehrđajućeg čelika posebno su prikladni za dimnjake, a za pokretne jarbole koriste se pocinčani čelik.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar