Un pavilion cu un acoperiș plat este rapid construit

Pentru a construi un foișor rapid și fără complicații, patru posturi de colț, pe un acoperiș plat este plasat, cel mai simplu mod. În cele mai multe cazuri, destul de un cadru care leagă stâlpii de colț împreună, iar Acoperirea acoperișurilor, cum ar fi plăcile sau fierul ondulat.

stabilitate și susținerea structurii

Deși proiectarea și construirea unui pavilion cu un acoperiș plat este simplu și pentru fiecare om bun la calificare nu este o problemă, unele detalii statice trebuie avute în vedere în principal, dintr-o anumită zonă de dimensiune și acoperiș.

Pe un acoperiș plat, bineînțeles, murdăria rămâne ca frunzele sau ramurile și zăpada în timpul iernii. Acest lucru creează o sarcină mecanică care trebuie luată în considerare la calcularea elementelor de acoperire a acoperișului.

Placile ondulate sau trapezoidale au o stabilitate sporita datorita formei lor, ceea ce permite de asemenea o suspensie libera de pana la doi metri. Pentru distanțe mai mari de parcurs, trebuie luată în considerare o substructură de susținere, cum ar fi, de exemplu, un păianjen sau un post central.

Înclinația pentru evacuarea apei

Pentru a asigura evacuarea apei pe un acoperiș plat, se recomandă o panta ușoară a acoperișului. Profesioniștii recomandă doi la trei centimetri pe fiecare metru.

trebuie remarcat aici că parțial încasările torențial la un acoperiș, fără un jgheab de ploaie apă în ploaie pe o parte a pavilionului. În special, pe partea de scurgere a apei, fundațiile suporturilor de susținere trebuie protejate împotriva supraîncălzirii, pentru a evita slăbirea coloanelor de colț.

furnizorii și karibu.de costul

  • este unul dintre cei mai mari producatori de case de gradina si ofera kituri pentru diverse pavilioane de acoperiș plat.
  • gartenhaus-gmbh.de oferă pavilioane de înaltă calitate cu acoperiș plat și elemente laterale în tehnologie modulară.

unică achiziționarea de dispozitive, cererea de produse pentru construcții, cum ar fi posturi, grinzi de susținere și învelitori de acoperiș este posibilă la orice magazin de hardware și ușor de gestionat.

Kituri prefabricate simple pentru pavilioane cu acoperiș plat încep de la 500 de euro, variante închise cu pereți laterali de la circa 1500 de euro. Oricine asamblează el însuși materialele de construcție și, de exemplu, în magazinul de hardware, poate calcula de la 300 de euro pentru pavilion.

Tips & Tricks Chiar daca construirea unui pavilion cu un acoperiș plat este auto-explicativ, stabilitatea punctelor nevralgice ca posturi fundatii, fixarea elementelor de substructură pe acoperiș și acoperiș în sine, aduce la un profesionist.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul