Een glazen overkapping is visueel prachtig en beschermt

De prijzen voor een glazen dak is afhankelijk van de grootte en het ontwerp van het materiaal. De praktische bovenbouw biedt niet alleen wind- en regenbescherming, maar verbetert ook het interieur van een glazen overkapping visueel.

Optische verbetering en bescherming tegen weersinvloeden veilig bevestigd

Glazen luifels zijn tijdloos mooi en verkrijgbaar in veel verschillende versies. Ze zijn gemaakt van veiligheidsglas en worden vastgehouden door stevige roestvrijstalen buizen. Als bevestigingsmateriaal zijn zeefhulzen, moeren, draadstangen en ringen vereist.

Extra's zijn mogelijk

Sommige fabrikanten hebben luifels in het programma waar verlichting kan worden geïnstalleerd. Verschillende glaskleuren zijn ook mogelijk, op verzoek is ook zelfreinigend glas mogelijk.

Veel voorkomende ontwerpen zijn 160, 180, 200 of 230 x 100 cm. De prijzen zijn afhankelijk van de afmetingen, veel fabrikanten bieden ook op maat gemaakte producten.

Met deze prijzen moet je

  • Voor een glazen overkapping verwachten in het formaat 90 x 140 cm helder glas met een glasdikte van 12,76-21,52 mm gelaagd veiligheidsglas is 655, - Euro te verwachten.
  • een dikte 17,52-21,52 mm en een grootte van 90-140 cm in helder glas, de prijs van de kap 910, - Euro.
  • Gebogen versies in deze maat zijn te verwachten op 1.700, - Euro.
  • in een afmeting van 230 x 100 cm, moet je een goede 1.200, - € verwachten.

Interessante leveranciers

  • megaglas.de biedt prachtige glazen luifels.
  • ordach-center.de levert en assembleert zijn producten.
  • profielemente24.com is een redelijk geprijsde aanbieder.
Tips & TrucsDe prijzen van de fabrikanten bevatten vaak geen bevestigingsmateriaal. Ontdek precies wat er nog meer nodig is, zodat de glazen luifel stevig vastzit. Als u uw kap niet zelf kunt installeren, moet u ook de installatiekosten berekenen.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter