Un scaun bun de birou are un preț de câteva sute de euro

care trăiesc în lumea modernă tehnologie digitală dominată de muncă de scaun de birou este cel mai „obsedat“ instrumente de lucru. Modelele mai ieftine au un filet pentru reglarea înălțimii. Versiunile de calitate superioară au un arc de gaz. Tapițeria, tipul spătarului, construcția și formele influențează în plus prețul.

Caracteristici comune criterii

Caracteristicile cele mai tipice ale unui scaun de birou sunt: ​​

  • rotative piuliță sau gaz arc
  • spătar rigid sau reglabil
  • Cu sau fără cotiere
  • ergonomice Sitzteil- și forme spătar
  • grosime și întinderea capitonarea materialului scaunului și
  • spătar de referință, cum ar fi materiale sintetice sau naturale și sintetice - sau piele
  • material de cadru, cum ar fi aluminiu, oțel sau oțel inoxidabil
  • deschidere de Fußkreuzes și numărul brațului (patru sau cinci), calitate
  • rola și „anvelope“, cum ar fi din cauciuc, plastic sau capacitate repararea
  • metalice prin schimb și piesele de schimb, cum ar fi lavabile și înlocuibil Neubezug

Basic la gama medie de preț

Cele mai simple modele de clădiri variază în intervalul de preț între 50 și 100 de euro. Pentru acest preț, un scaun de birou are un fir rotativ sau un simplu arc de gaz, deseori conceput pentru două sau trei ajustări în înălțime. O căptușeală se găsește numai pe scaun. Erste În gama de prețuri între optzeci și 150 de euro, încep să se formeze primele forme de construcție ergonomice. Structura și forma scaunelor și a spătarului iau în considerare aspectele legate de postură. Așa-numitele fotolii executive cu imitații din piele sunt obișnuite. Trebuie remarcat faptul că în acest interval de preț se economisesc, de obicei, diametrul și performanța arcului de gaz. Criteriile de achiziție sunt, de asemenea, răspândirea Kreuzfußes și calitatea rolurilor.

Mid la gama de preț ridicat

Majoritatea scaunelor de birou sănătoase și bune sunt disponibile în gama de prețuri de la 200 la 500 de euro. În plus față de versiunile clasice, cu șezut și spătar, cu sau fără cotiere și scaune pivotante ergonomice se bazează în acest interval de preț. Versiunile din piele naturală și rolele metalice costă în jur de 400 de euro.

Pe lângă designul și confortul scaunelor, trebuie să verificați modul în care sunt fixate racordurile componentelor. Se așteaptă din ce în ce mai mult șuruburi în loc de nituri și cleme, în condițiile creșterii prețurilor. Modele de top de la aproximativ 500 până la o mie de euro au reale tapiterie din piele, arcuri cu gaz de înaltă performanță, cu reglare continuă și stabilă înălțime și statutul sinusoidei-free, de asemenea, în sarcină unilaterală.

Tips & Tricks un scaun de birou ieftine pot adesea îmbunătăți în mod semnificativ n dacă schimbați rolurile implicite și înșurubați versiuni superioare.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul