Pivniță drenarea din interior - ceea ce trebuie să fiți atent?

constructii subsoluri umede nu sunt o problemă care trebuie să fie reparat. De obicei, se recomandă o etanșare exterioară a pereților subsolului. Un sigiliu interior este, în unele cazuri, de asemenea, posibile și în mod semnificativ mai ieftine. Există câteva lucruri de luat în considerare.

Puncte cheie

  • determina cauza
  • metodă adecvată pentru riscuri
  • daune suplimentare

determina cauza

Primul pas este în primul rând pentru a clarifica cauza umidității. Pentru straturile sub presiune sau drenarea apei freatice, la exterior, poate fi inevitabil pentru a deriva cantitatea de apă o dată.

Deoarece trebuie să existe o săpătură obligatorie a acestei abordări, inclusiv astuparea peretilor subsolului din exterior este următorul pas logic. Nu este necesar un sigiliu din interior.

Apa vine de dedesubt, iar pereții se ridică în sus, este necesară o etanșare orizontală. Un astfel de sigiliu este întotdeauna din innen.Das făcut, de exemplu, plăcile de crom care sunt conduse în articulațiile de perete, prevenind astfel ridicarea apei din perete. Sunt posibile și alte metode de injectare.

Potrivit metodei

conformitate cu gradul de expunere la umiditate, orice măsuri suplimentare necesare și localizarea pătrunderii apei metodei corespunzătoare trebuie să fie selectată.

Trebuie, desigur, să fie deja decis în avans dacă o etanșare verticală (de-a lungul peretelui subsol) sau o etanșare orizontală este necesară. În unele cazuri, ambele pot fi necesare.

O modalitate eficientă de etanșare este, de asemenea, un așa-numit Schleierverpressung. In acest material plastic special sunt injectate sub presiune înaltă în perete. Dreapta jos la exteriorul peretelui și etanșați-le pe întreaga sa lățime.

Opțiunea este mult mai puțin costisitoare decât un sigiliu exterior, și poate la sarcini mai mici de umiditate să fie, în multe cazuri, suficiente, de asemenea.

risc pentru deteriorarea în continuare

Dacă subsolul sigilat din interior, umezeala din straturile exterioare ale peretelui deține. Din moment ce acestea nu mai pot scăpa în subsol prin sigiliu, peretele subsol pe exterior rămâne umed continuu.

Această constantă atac zidărie de umiditate și de a distruge complet în câțiva ani. Se ruinează și nu mai are capacitate de transport. În acest caz, demolarea clădirii amenințate.

Sfaturi și trucuri importante pentru etanșări interne este o garanție suficientă pentru efectuarea de companie specializate, care, de asemenea posibilă îmbunătățire și o responsabilitate pentru daunele indirecte, inclusiv cu. Ar trebui să i se acorde absolut atenție.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul