Helt fornøyd: Hva er riktig veggmaling for meg?

Emulsjonsmaling lokker i maskinvarebutikken med enkel behandling og noen ganger veldig lave priser. Men representerer de også det beste beleggingsmiddelet for dine personlige krav? Til slutt er det mange flere veggfarger enn disse! Her presenterer vi de viktigste representantene og deres egenskaper slik at du enkelt kan finne riktig veggmaling for dine formål. Finn

Retten veggfargen - den riktige fargen på veggen er vår oversikt

Hvilke for ditt formål avhenger av egenskapene til beleggmaterialet og om det er i samsvar med dine behov. Et blikk på vårt bord til ytterligere å klargjøre:

Wandfarbenartdiffusjonabrasjonsresistentvåt vaskbarcolorfungicid
silikatmalingjajajamed alkaliresistente pigmenterja
lateksmalingmindrejajamed full og missfargingmed tilsvarende tilleggs
emulsjonsmalingmediumavhengig av produktetjamed fulle og brekkfargermindre
bare med passende utvidetkalkmalingjamindremed alkaliresistente pigmenterja
leire fargejaavhengig av produktetavhengig produktettil 5% pigmentinnhold
hjelp av fuktighetskontroll distemperjanoikkejahjelp av fuktighetskontroll

så finne den mest naturlige veggmaling med høy damppermeabilitet, som dessuten fungicid virkning, vil det enten silikatmaling eller kalkmaling anbefales , Den førstnevnte, men bare på mineralsubstrater - og ren kalkmaling, farger alltid noe.

fortsatt er i tvil, eller leire farge igjen en heller uvanlig løsning i moderne tid, men dagens produkter holder helt fikk dagens krav. La en ekspert gi deg råd! Hvorfor er emulsjonsmaling så populær?

emulsjonsmalinger inneholder plast, er dens evne til diffusjon middelmådig, men de er særlig lett å arbeide med. I motsetning til mineralveggmaling, er de ikke alkaliske og sist på nesten alle overflater.

I tillegg børsten som brukes kan være meget lett vaskes av med vann, men når belegget en gang tørket, kan de oppløses bare med passende malingsfjerner. Prisen på disse farger og deres enkle tilgjengelighet snakker for seg selv.

Lateksmalingen som må være en spesielt enkel vare alternativ til, den tilhører seg til emulsjonsmalinger, men den danner en særlig glatt, vanntett overflate. Vegger med denne typen maling er lette å rengjøre og har en sløv glans.

Tips og triks overlegenhet til hvilke egenskaper du er spesielt viktig i en vegg farge og matche det med vårt bord fra - eller spør din forhandler.

Del med venner

Legg igjen din kommentar