Renovering

Klar etter to kittetyper

Produktet Uniflott tilbys av Knauf som fyllingssystem. Målet og målet er å oppnå en overflatejevnhet som er tilstrekkelig for alle videre prosesseringstrinn etter to trowelbaner. Det er ikke nødvendig å bruke forsterkende hjelpemidler som stoffer eller nett for normalt tørre tørre overflater i boareal. Bevegelse og kontakt med eksponerte kanter og ledd er forsterket av en ledd eller tekstilbånd.

Fersk riflede skjøtekanter, hvis de ikke allerede har de nødvendige fliser på designsiden, må forbehandles med dyp primer. For Grundverflachtelung er Uniflottpulveret blandet med vann. Gjennomsnittlig forbruk i felles gipsskår er gitt av produsenten ca 110 gram per meter. Det grunnleggende fyllstoffet er tilgjengelig i pakker på fem og 25 kilo.

Den andre endelige putty-løp utføres med den ferdige Uniflott-finishen fra bøtte. For dette formål er et forbruk på ca 160 gram per meter standard ledd spesifisert. Behandlingsmuligheten og konsistensen av pakningsstørrelsene som er tilgjengelige i størrelsen på åtte og tyve kilo gjør at det i de fleste tilfeller er mulig å oppnå en endelig overflate flathet ved peeling med en trowel eller trowel. Fylling og sliping kreves sjelden, selv med følgende maling av gipsplater.

Høyere kjøpspris sparer forsterkning og slipemidler

Uniflott pulver er omtrent en tredjedel høyere i forhold til gjennomsnittlig fyllpris. For et kilo må beregnes om tre euro. Den uniflott-finishen som kreves for den endelige andre putty-finishen koster mellom to og 2,50 euro per kilo.

Produktporteføljen til produsenten Knauf inneholder også blandede former mellom nivelleringsforbindelser og fint gips. Ved undersøkelse av mulige materialer og priser, fine og kittplaster, kan Tünich eller lakk og gipsfyller også være det mest hensiktsmessige valget.

Tips og triks Hvis du vil flate fylle Rigips med Uniflott, må du beregne et forbruksbeløp på mellom 1,3 og 1,6 kg for en kvadratmeter, avhengig av kvalitetsnivået.

Del med venner

Legg igjen din kommentar