Potkrovna pretvorba: Ideje za stambeni prostor s udobnošću

Razmišljate o stvaranju novog stambenog prostora u vašem potkrovlju? Došli smo s nekim idejama koje će vašem projektu pružiti poseban dodir.

Krovni prozori - mala zbirka ideja

Windows su središnja tema u pretvorbi potkrovlja, jer tamna soba ispod krova već je bila povijest. Za sunčanu sobu i prekrasan pogled, idealna je dodatna instalacija prozora visine koljena, po mogućnosti izravno pored krovnih prozora. Posebna otporan na toplinu stakleni čak nude mogućnosti za glazuru bez gubitka energije sve krovne površine: Rezultat je svjetlost ispunjena dnevni boravak, koji se zagrijava pogotovo kad leži na južnim bočnim prozorima od sunca.

Još jedna ideja za pretvorbu u potkrovlje su veliki prozori iznad kreveta ili kada. Oni čine ova mjesta pravi osjećaj-dobro područje - noću nude nesmetan pogled na zvjezdano nebo, tijekom dana možete uživati ​​u prostranim sunčalištem.

Sjenčanje: Ideje za pretvorbu potkrovlja

Sjenila za sjenčanje posebno su učinkoviti kada se instaliraju na otvorenom. Električni rolete su posebno udobna varijanta klimatizacije, obično ih se jednostavno upravlja daljinskim upravljačem. Solarni valjci rade bez žica i često se lako mogu kliknuti na odgovarajući prozor. Automatizirane rolete čak se pomiču prema gore i prema dolje, ovisno o vremenskim uvjetima, tako da čak iu nedostatku stanovnika uvijek postoji kontrola klime nad krovnim prostorom.

Comfort Zone i igraonica

Staro drvo može biti savršeno integrirana u moderan životni prostor, rustikalni drveni pod je prekrasan dodatak tome. S niskim ili nikakvim koljenastim koljenom i jakim krovnim nagibom, ugradnja dormera povećava životni prostor i osigurava udobnu visinu stoje. Još jedna ideja za širenje svog krova odnosi se na dovratnik ili Drempelbereich: Ugrađeni ormar s kliznim vratima koristi raspoloživi prostor za pohranu bilo optimalno - ali tko preferira Gotovi komada namještaja koji se može tražiti određenu zid koljena namještaja.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar