Noi idei pentru pictura

Culori solide a fost ieri - astăzi este colorat

Doar pictura totul în culoarea albă a încetat de mult să fie la modă. În cele din urmă poate fi colorat. Este permisă ceea ce este plăcut. Cu toate acestea, ar trebui să existe deja o anumită armonie. Deci, în primul rând, ideile pentru pictura sunt despre ceea ce se potrivește împreună.

Efectul vizual al culorilor și tiparelor

Puteți influența efectul vizual al unei camere cu paragrafele pe care le trageți din tavan peste partea superioară a peretelui. Acest lucru se aplică și în cazul utilizării combinațiilor de culori sau a modelelor de culori. Camerele mici sunt, prin urmare, pictate în culori luminoase, dar în camere mari puteți lucra și cu culori mai întunecate. Farben Armonia culorilor - culori naturale

Dar chiar și culorile înseși au un efect. Atât tonurile pământești naturale sunt liniștitoare și exprimă bunăstarea naturală. Cu verde creșteți această senzație până la securitate. Atât nuanțele verzi sunt potrivite în special pentru dormitor.

Stimulentul albastru

Blue, pe de altă parte, nu este numai rece, ci creează și sentimentul de fond necesar pentru munca concentrată. Prin urmare, zonele din jurul biroului sau al studiului ar trebui să vină cu culori albastre.

senzație de vacanță la domiciliu: de la galben la portocaliu la subtil caldura

roșu și relaxare caracterizează Reds moale, care merge spre caise, somon sau teracotă. În plus, un anumit sentiment mediteranean se amestecă, ceea ce poate duce aproape la o dispoziție de vacanță. Desigur, toate culorile și nuanțele pot fi combinate. Practic, cu cât este mai închisă culoarea, cu atât mai discret și mai economic trebuie să o ștergeți.

Dați-vă o mulțime de timp și obțineți informații complete

Deci, ar trebui să fiți implicați intens în armonie de culoare. Efectul optic al combinațiilor de culori pe pereți și plafoane ar trebui să fie aprofundat pentru a obține cât mai mult din camere.

În cele din urmă, vă puteți dedica numeroaselor idei. Există multe posibilități aici.

jocuri de culoare

prin utilizarea mai multor modele de culoare și frontiere

  • utilizarea de gips și ipsos muluri
  • tehnici de coarde Wandtattoos
  • , cum ar fi buline, panta sau ștergere
  • chiar mai mult hrană pentru gândire pentru alte idei
  • cel mai bun, efectul de modele sau culori pot, desigur, să fie reprezentate de fotografii . Internetul vă oferă numeroase pagini dedicate exclusiv colecției de colecții substanțiale de fotografii conexe cu idei nesfârșite de a picta.

brainstorming cu prietenii și partenerii

În plus, vă puteți distra, dar, de asemenea, cu prietenii, pentru că ei au idei, de asemenea, de multe ori geniale atunci când vine vorba de design interior si pictura. Conducerea brainstorming-ului comun este, de asemenea, o modalitate de succes de a inventa sau de a încerca chiar mai multe idei minunate.

Combinați pictura cu modificări structurale

Puteți combina, de asemenea, alte materiale de construcție și modele specifice cu ideile dvs. de culoare. Deci, puteți imprima un perete cu un tapet deosebit de atrăgător, pe peretele de legătură se utilizează o vopsea potrivită și vopsită. Sau construiți proiecții de perete și partiții cu pori de gaz sau blocuri de sticlă care vă iluminează indirect în aceleași culori pe care le veți picta.

Sfaturi și trucuri Vizitați, de asemenea, magazine de vopsea și magazine hardware. Acestea oferă de multe ori opțiuni de integrare excelente, cum ar fi șabloane, autocolante de perete și tatuaje de perete. În magazinele de mobilier din zona dvs. puteți vizita expoziții rezidențiale, pentru că de multe ori aceste suprafețe sunt, de asemenea, create cu mare dragoste de design.

În plus, oferim și alte articole pe această temă în jurnalul casei. De exemplu, puteți să vă ocupați de tehnicile de pictură.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul