Drvenu ogradu bijelo - Evo

Izgradnja Bijela drvena ograda naglašava ruralni šarm kuće i uklapa se danas još uvijek vrlo dobra za modernog življenja. No, da bi boju ostala izvan ograde, postoji nekoliko stvari koje treba imati na umu. Uostalom, bijela ograda je lijepa samo ako se boja primjenjuje ravnomjerno svugdje i savršeno se drži. Evo upute za bojanje ograde bijele boje.

korak po korak drvena ograda bijela boja

  • akrilni lak / brod boje Akrilne
  • Dethatcher
  • četka
  • brusnim papirom
  • Wurzelbürste
  • Orbitalna Sander
  • lak zdjela

1. Očistite

Prvo, prljavštine i bilo mahovina moraju naravno biti uklonjen iz drvenom ogradom. Koristite grubu četkicu korijena i eventualno poseban čistač koji istodobno ubija mahovinu. Zatim se drvo dobro isprati i osušiti.

2. brušenje

Ako je ograda ikad naslikao drugu boju, ona mora biti potpuno brusiti. Ako je ograda nije prirodno, lako možete samljeti drveni nešto tako da upija boju dobro.

3. temeljni premaz Za početni ograde, možete koristiti iste akril lak kao i za završni sloj. Boja je tek neznatno razrijeđena. To će vam pomoći izbjeći odbijanje boja. Sranje drvo razrijeđeni boje jako puno na, trebate podnijeti još jedan sloj tanke temeljnog sloja, kada je prvi sloj osuši. St. 4. Slikarstvo

To mnogo radi na bojanju drvene ograde nekoliko puta s razrijeđenom akrilnom bojom. No, rezultat je puno bolje u odnosu na jednostavnu premaz koji se sastoji od samo jednog ili dva sloja. Dopustite da se drvena ograda između pojedinih slojeva temeljito osuši iznova i iznova. Ako oblaci kiše prijete nebom, bolje je pokriti ogradu s tarpom dok se suši.

Savjeti i trikovi Ukoliko sve kuće izgledaju u vašem području prilično isti, a nekoliko susjedi već imaju bijelu ogradu, samo treba slikati ploču ograde pored pješačke stube kao svijetlo crvena. Na taj način možete posjetitelji uvijek dati savjet, nakon crvenog ograde ploče za tražiti crvene Poštanski sandučići imaju naznaku već petered iz - ideja za mnoge kuće su već došli.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar