O cale de piatră naturală practice și frumos crea

clădire cu o cale de piatra naturala practice cu partea optică se conectează la grădină și a motivelor. Modul de fixare protejează împotriva depresurilor scurgeri în pământ și pe gazon. Se poate împărți și separa zonele de grădină. Un curs inteligent și frumos conceput se integrează perfect în mediul natural. montaj

stiluri și aspectul

O cale de piatră naturală în grădină poate fi creata ca un drum ocupat zona plina cu rosturi înguste sau fără îmbinări la impact. Alternativa este designul mai deschis și mai expansiv. Modelele de așezare sălbatice cu spații mai mari creează aspectul unei căi care se mișcă prin teren. Prin pietre pas cu pas individuale pas cu pas, lățimea este ușor de variat.

În general, substructura unei căi poate fi creată cu sau fără fixare fixă ​​intenționată a plăcilor din piatră naturală. Cea mai stabilă și statică formă este o excavare în care se toarnă o fundație din beton. Pe fundația pietrei naturale este pus pe întreaga suprafață. Pietrele de margine pot forma paturi și peluze pentru închideri laterale. Die Măsurarea plăci de piatră naturală fără mortar este mai ușoară și mai naturală. De asemenea, trebuie creată o substructură, care împiedică pătrunderea pietrelor. Posibil este un pat

de pietriș pe care sunt plasate pietrele.
variante de bază

O excavație la o adâncime de douăzeci până la treizeci de centimetri poate fi folosit în diferite moduri:

toată suprafața de turnare fundație de beton punct fundație

  • pentru pietre individuale
  • rambleiere cu pietriș, pietriș, pietriș și nisip
  • Este important de compactare a solului la o criză ulterioară prevenire.

trebuie să fie luate în considerare întotdeauna o protecție alunecare și

de scurgere a apei cu o cale de piatră naturală și de scurgere a apei și puterea Rusch. Pietrele unice ar trebui să aibă o înclinație ușoară. Suprafețele închise sunt fie instalate cu pantă laturi de-a lungul unui Mittelgrats sau montat pe întreaga suprafață, într-o parte cu o pantă. În special în cazul șlefuielii închise, apa de ploaie în picioare trebuie să se scurgă singură.

Unele tipuri de piatră naturală dezvoltă o suprafață foarte netedă. Pentru a elimina aceste alunecări, pot fi folosite pietre zdrobite. Formele de prelucrare tipice sunt lipirea sau tamburul.

Sfaturi și trucuri Când setați pietre naturale, nu uitați să evitați pericolele de declanșare. Limitele marginilor nu trebuie să depășească înălțimea căii. Iluminarea, de exemplu, cu lămpi solare mici, face ca utilizarea chiar și în întuneric să fie mai sigură.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul