Pete pe o arta canapea din piele nu sunt îndepărtați întotdeauna

Carcasă piele artificială constă dintr-un strat impermeabil de plastic. Prin urmare, petele apar mereu din punct de vedere tehnic doar la suprafață. În cazul în care piesele de murdărie de substanțe foarte durabile și extrem de adeziv, atunci îndepărtarea este un act de echilibrare între off și se dizolvă și nu deteriora suprafața.

strat de impuritate trebuie să fie distruse

Există substanțe de adeziune foarte puternice, care pot fi foarte durabil „agăța“ chiar și pe suprafețe netede. Teoretic, pe piele artificială nu pătrunde penetrarea materialului. Cu toate acestea, fibrele și stilourile sunt un bun exemplu de cât de puțin poate fi recunoscut vizual. Când eliminați petele de pe imitații de piele, acestea se aseamănă fizic cu spălarea sau răzuirea.

Multe substanțe care formează petele "se lipesc" de suprafața plastică din cauza formării enzimelor sau a altor reacții chimice. Pentru a "sparge" substanțele străine parțial incredibil de stabile, detergenții ajută la descompunerea acestor structuri. În cazul enzimelor, de exemplu, substanțele solubilizante de enzime sunt utile. Dar mai agresiv sunt ingredientele active ale agentului de curățare, cu atât mai repede se poate ataca stratul superior din PVC, PU sau locuri de muncă de culoare simultan.

mijloace de piele nu ajuta

Deși numele sugerează contrar piele, autentic și din piele artificială au doar un singur lucru în comun: Ele sunt folosite în același mod. Materialele sunt fundamental diferite și au proprietăți incomparabile. Curățarea din piele reală utilizează porozitatea pieii reale și trebuie să ajungă și la materii străine pătrunse.

Pielea artificială nu permite pătrunderea petelor. În consecință, toate remedierile originale din piele, concepute și cunoscute, nu reușesc.

agenți de curățare posibile pentru

din piele artificiala pentru a distruge structura corpului de filme la fața locului, diferite instrumente pot fi încercate:

  • Mineralele din apa minerală au în unele cazuri structurale efect de slăbire
  • amidon de porumb are enzima scindează efect rezolva
  • Pat Wipes ușor ca grăsimi posibile
  • praf de copt sau bicarbonat de sodiu distruge diverse chimice structuri
  • agenți de curățare speciali în conformitate cu instrucțiunile producătorului

detergentul trebuie aplicat reperat și să acționeze cel puțin zece minute. Apoi, puteți fi luate cu mișcări circulare blânde cu o cârpă moale absorbantă de bumbac. De asemenea, o canapea din piele albă este curățată în acest fel.

Sfaturi și trucuri beneficia de nici un detergent slab, veselei substanțe lichide sau alte conțin alcool sau agenți activi de suprafață. Dacă metodele "blânde" nu au succes, ele vor pata pete.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul